T'interessa

Banner Bandera Europea

28. Evolución de la Comunitat Valenciana como destino turístico inteligente

28. Evolución de la Comunitat Valenciana como destino turístico inteligente

Creació de destinacions turístiques intel·ligents i innovadores, consolidades sobre una infraestructura tecnològica avançada, que garantisca el desenrotllament sostenible del territori turístic, siga accessible per a tots i que facilite la interacció i integració del visitant amb l'entorn i incremente la qualitat de la seua experiència en la destinació. Per a això, es crearà un model bàsic que s'estendrà a les principals destinacions turístiques de la Comunitat.

Es procedirà a la modernització de l'oferta en destinació a través de la Xarxa d'Oficines de Turisme de la Comunitat Valenciana (Tourist-Info), amb tecnologies emergents de geolocalització, aplicacions mòbils, adquisició de smart data, servicis de connectivitat, adaptació a noves plataformes mòbils, sistemes de realitat augmentada i amb capacitat de comercialitzar la destinació en temps real.

Així mateix, es milloraran les comunicacions i l'accés a Internet per al turista per mitjà del servici Porte el Seu Dispositiu (BYOD) en tots els centres de l'Agència Valenciana del Turisme, la implantació d'un servici d'Internet per a turistes en destinació i servicis de connectivitat diversos per al sector turístic.

Imagen Economia

Economia