T'interessa

Banner Bandera Europea

Ciudadania Línea 1.1

Ciudadania Línea 1.1

La UE assigna un paper prioritari al gasto en TIC per a la salut, perquè presenta un gran potencial de mercat. A més, les TIC són un component essencial en l'assistència sanitària actual, que oferix aportacions fonamentals a la decisió clínica, la recopilació i l'ús compartit de la informació i la participació del pacient en les seues atencions de salut, entre altres.

Les TIC contribuïxen, així mateix, a la sostenibilitat del sistema públic de salut valencià, una organització extremadament complexa que dóna cobertura assistencial a milions de ciutadans residents i visitants. L'estratègia TIC en sanitat aprofundix la implantació i renovació dels sistemes d'informació clinicoassistencials i incorpora els nous dispositius que el mercat posa a la disposició dels professionals per a millorar el seu treball. Açò es traduirà en un millor servici a la ciutadania, tant en atenció sanitària com en mesures proactives de millora de salut i iniciatives de salut pública.

D'altra banda, es pretén acostar al pacient la seua història clínica de manera que puga gestionar-la i enriquir-la i avançar en la interoperabilitat dels sistemes de salut.   

Imagen ciudadania

Ciutadania