T'interessa

Banner Bandera Europea

Economia

Economia

 

 

El sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació és un sector estratègic d'alt valor afegit, ja que les TIC estan associades a quasi tots els processos d'innovació i augment de la productivitat de la resta de sectors econòmics. A més, la Comissió Europea estima que contribuïx en un 20 per cent al creixement de la productivitat general de l'economia de la UE.

El desenrotllament de l'economia a través de les TIC és una prioritat de la iniciativa Europa 2020, com a estratègia de creixement intel·ligent, sostenible i integrador. L'Agenda Digital de la Comunitat Valenciana perseguix impulsar l'economia digital a través de la innovació tecnològica de les empreses, la seua especialització en mercats concrets i l'increment de la productivitat.

L'Agenda fa especial insistència en la capacitació tecnològica dels empleats i la formació especialitzada en les TIC. A més, ajudarà a reforçar el sistema d'I+D+i i el sector TIC valencians i fomentarà el desplegament de xarxes de banda ampla de nova generació per a afavorir l'aparició de noves oportunitats de negoci.