Vídeo presentació

Agenda Digital de la Comunitat Valenciana

Botón Descargas

Visualització de contingut web

Últimes notícies

« Ves enrere

FICOD 2014 – Fòrum Internacional de Continguts Digitals

FICOD 2014 – Fòrum Internacional de Continguts Digitals

FICOD 2014 – Fòrum Internacional de Continguts Digitals

FICOD és el Fòrum Internacional dels Continguts Digitals, un punt de trobada imprescindible a Europa entre empreses, professionals, emprenedors, inversors i estudiants, en què es posarà de manifest el potencial d'Espanya com a país creador de productes digitals de qualitat.

En 2014, FICOD aconseguix la seua sexta edició amb l'objectiu de respondre a les inquietuds del sector dels continguts digitals a Espanya, convertir-se en un referent a Europa i servir com a porta d'accés per a les nostres empreses, de cara a un mercat potencial de més de 500 milions de castellanoparlants en tot el món.

Del 2 al 4 de desembre, es reuniran davall un mateix sostre els principals actors de les diferents àrees que el componen: audiovisual, música, videojocs, publicitat i màrqueting digital, comerç electrònic, aplicacions, xarxes socials, e-learning, publicacions i servicis, i productes tecnològics per a continguts digitals.

FICOD és una ferramenta clau de l'Agenda Digital per a Espanya, a l'hora d'impulsar la internacionalització de l'economia digital espanyola. El certamen s'organitza a través d'una triple estratègia: recolzar la busca d'inversió i finançament, atraure compradors de productes i servicis del sector i fomentar l'economia digital com una professió de futur.

L'accés a FICOD, els dies 2, 3 i 4 de desembre, és totalment gratuït. Pot assistir tot aquell que estiga interessat en un dels sectors més dinàmics de l'economia espanyola.

Data: del 2 al 4 de desembre de 2014

Localització: Palacio Municipal de Congresos de la Comunidad de Madrid. 28042 Madrid.